Ogen vertellen je alles... of juist niets!

     Zover weg maar oh zo dichtbij………

GEANNULEERDE INZAMELACTIE

De geplande inzameling van 27 en 28 november 2020 hebben wij in goed overleg met alle partijen afgelast om onze vrijwilligers en de bezoekers van Albert Heijn niet onnodig risico te laten lopen i.v.m. Covid-19


Nieuw gepland voor dit jaar 2021

 Inzameling Albert Heijn Sleeuwijk November 2021

onder voorbehoud i.v.m. Covid-19 situatie


Op vrijdag 26 en zaterdag 27  november 2021 gaan wij gepland, samen met een groot aantal vrijwilligers van onze Stichting, bij Albert Heijn Sleeuwijk voor de  5e keer op rij, voedsel inzamelen om voedselpakketten te maken voor de armste in The Gambia. Bij binnenkomst krijgen de bezoekers een flyer waarop staat welke producten geschikt zijn voor het voedselpakket. Na inzameling duurt het nog 5/6 weken voordat die producten per schip in The Gambia zijn. 

Wij gaan zelf gepland naar The Gambia om het persoonlijk uit te delen direct in het Nieuwe jaar.

Albert Heijn Sleeuwijk werkt mee door een speciale stand in de winkel in te richten waar die producten opgesteld  staan, zodat men niet hoeft te zoeken als men bereid is om (samen) te helpen.

De binnenkomende bezoekers kregen een flyer met de navolgende tekst: 

 

Wij, Hedwig en André Baakman, en de inwoners van Werkendam/Sleeuwijk ondersteunen het project 
"Samen Helpen We The Gambia". 
Wij zijn bezig geweest met een van onze projecten, om samen met u en uw Albert Heijn vestiging hier in Sleeuwijk, producten in te zamelen voor de allerarmste in The Gambia in de vorm van een Nieuwjaarspakket. 
We gaan de samen te stellen pakketten zelf uitdelen in The Gambia, dan weten we zeker dat het op de goede plek terecht komt.

 

Wat kunnen zij gebruiken: 
Rijst, pasta’s, tarwebloem, suiker, olie, vis- en tomatenpuree in blik, 
rund of kip bouillonblokjes, blik groenten, handzeep, deodorant, tandenborstel/tandpasta, paracetamol, handzeep enz. De producten die bij Albert Heijn Sleeuwijk in de stand staan opgesteld, zijn allemaal bruikbaar. 

 


 2019 werd het bestaande record weer verbroken. We hadden zelfs 14,7% meer dan in dezelfde periode in 2018.
Heel hartelijk dank voor de gulle giften van de bezoekers van groot tot klein.
Ook dank aan alle vrijwilligers en aan Peter en René van Albert Heijn Sleeuwijk en niet te vergeten Ben en Karin van Wendel- De Joode van Autocentrum Werkendam voor het beschikbaar stellen van transportmiddelen en een verwarmde inpakruimte.


  Hedwig en André Baakman
E-mailen
Bellen
Map
Info